Blanes Portada Societat

Denuncien 24 persones a Blanes per una festa il·legal aquesta Setmana Santa

Policia Local de Blanes

La Policia Local de Blanes ha denunciat 24 persones per haver participat en una festa il·legal aquest passat diumenge 4 d’abril al costat de la planta dessaladora de la Tordera. Els agents van trobar els joves escoltant música a l’aire lliure i bevent en un descampat. Davant de l’incompliment de les normatives sanitàries, els agents van aixecar una acta per cada un d’ells i van desallotjar la festa.
L’Ajuntament ha fet públiques aquest dijous les actes aixecades per la policia local del municipi aquesta Setmana Santa, gairebé un centenar. Aquests dies els agents han denunciat una professora i cinc alumnes d’un gimnàs per incomplir la normativa i han sancionat una persona per organitzar una festa en un pis on hi havia sis persones que no convivien en aquella residència. També s’han aixecat vuit actes a restaurants per incomplir l’horari d’obertura o superar l’aforament.
Tot plegat suma un total de 39 actes aixecades al llarg d’aquests dies festius. A més, hi ha una seixantena de denúncies per altres vulneracions de les mesures sanitàries com ara viatjar en cotxe amb persones que no són de la bombolla de convivència o anar sense mascareta pel carrer, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*