La Selva Portada Societat

L'Hospital de Calella torna a permetre l'acompanyament a les embarassades en una ecografia

Hospital de Blanes

Des d’aquesta setmana les dones embarassades de la Selva Marítima que estiguin portant el control del seu embaràs a l’Hospital de Calella podran tornar a entrar acompanyades a les ecografies obstètriques.
La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit tornar a permetre l’acompanyament a les ecografies després de la disminució dels casos positius de Covid-19 de les últimes setmanes a l’hospital de Calella, on es deriven aquestes proves. Això sí, la gestant només podrà entrar acompanyada d’una única persona, que haurà de seguir les mesures de prevenció.
Ara fa un any el servei de Ginecologia i Obstetrícia de la Corporació va prendre un conjunt de mesures per tal de reduir la propagació del virus. Entre aquestes mesures hi havia la suspensió de l’entrada amb acompanyant a les ecografies obstètriques. La mare gestant, per tant, havia d’acudir sola a la consulta.

3 Responses

  1. L’hospital de Blanes NO fa seguiments d’embaràs. Ho deriven tot a Calella. No te sentit aquesta notícia.

    1. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva (gestora dels hospitals de Blanes i Calella) parla “dels hospitals de la Corporació”. És a dir, dels dos. No poso en dubte el que dius, però intentarem aclarir-ho. Gràcies!

    2. Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ens han aclarit que pel que fa al seguiment dels embarassos a l’Hospital de Blanes només es fan consultes externes. Tota la resta de proves -com les ecografies de les que parlem a la notícia- es deriven a l’Hospital de Calella. Gràcies per la teva aportació!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*