Cultura Portada Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari celebra la Setmana Santa amb activitats adaptades

Enguany Sant Hilari no podrà celebrar el Via Crucis. Foto: Aj. Sant Hilari

Sant Hilari celebrarà una atípica Setmana Santa amb activitats adaptades a la situació de pandèmia però sense el tradicional Via Crucis. L’Ajuntament ha decidit organitzar activitats a l’aire lliure i programar espectacles per a tota la família.
Després d’anunciar la cancel·lació del Via Crucis Vivent 2021, l’Ajuntament de Sant Hilari va decidir adaptar la Setmana Santa i celebrar activitats per a tots els públics ajustades a les actuals restriccions. Del 27 al 5 d’abril el municipi acollirà diverses activitats lúdiques i culturals, la majoria a l’aire lliure.
Les famílies de Sant Hilari podran gaudir aquesta Setmana Santa de la Ruta dels ous de Pasqua, una activitat en què es convida els vilatans a trobar ous amagats a diferents indrets i locals del poble. A més, escanejant codis QR, els participants podran entrar a un sorteig d’un val de 30 euros per a gastar en productes turístics.
D’altra banda, també s’amagaran marcadors als boscos de Les Guilleries; i com més quadrats marquin els participants, més possibilitats tindran de guanyar el premi que, en aquest cas, és de tres cistelles de productes locals.

Activitats culturals

Durant tota la setmana hi haurà portes obertes al Museu Guilleries i els dies 2 i 3 d’abril s’obrirà el Centre Artesà de la Torneria. També es podran visitar les exposicions de diorames de la Passió, de misteris, del Via Crucis fotogràfic i del vestuari de l’artista Albert Perich i la mostra d’art Disruptura.
Pels més petits es faran els espectacles La Veritable història dels tres porquets amb Xip Xap i Atrapa la festa amb els AtrapasomnisA més, hi haurà concerts en directe de la mà dels grups Gunsmoke i Sweet Marta & The Blues Shakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*