La Selva Portada Societat Tossa de Mar

Un emprenedor de la Selva patenta una xocolata desfeta instantània en bosses individuals

Marc Reventós, un emprenedor de Tossa de Mar, ha patentat una xocolata desfeta en bosses individuals que només necessita 40 segons de microones per a desfer-se. La xocolata, a més, està feta amb productes de proximitat. Ja hi ha diverses empreses estrangeres interessades a invertir-hi.
Kakau, “un nou concepte de fer xocolata desfeta”, és la creació de Marc Reventós. I és que aquest empresari selvatà ha patentat una fórmula que permet fer una xocolata de forma ràpida i neta. Es tracta d’unes bosses individuals envasades al buit que ja contenen tots els ingredients necessaris i que es guarden a la nevera. La preparació no porta més d’un minut; s’escalfa la bossa al microones uns 40 segons i després es fa un petit massatge per ajudar a barrejar els ingredients.
Reventós destaca que d’aquesta manera no s’embruten estris ni es perd molt temps en l’elaboració del producte. El propietari de Kakau, però, assenyala que per a ell el més important és la qualitat del producte. En aquest sentit, destaca que treballa amb productes de proximitat i que no s’adultera amb conservants, additius ni cap element químic.

Un treball d’any i mig

Reventós ha trigat un any i mig per arribar fins a la fórmula que finalment ha patentat. “A l’inici vaig haver de provar diferents maneres fins a arribar a la fórmula actual, han estat uns mesos de treball”, explica. Ara, l’objectiu de Reventós és poder col·laborar amb algunes empreses estrangeres que estan interessades en el producte. Malgrat que no es tanca a cap mercat, el propietari de Kakau veu en el canal Horeca, que inclou la majoria d’establiments de restauració, “l’espai idoni” per aquest producte.
Kakau no és l’única iniciativa de Reventós en el món de l’alimentació. Fa uns anys va tirar endavant la marca Sücs, que prepara sucs naturals amb fruites de proximitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*