Uncategorized

Els productes de la terra-Maresme són els protagonistes del capítol de ‘La Riera’ d’aquest dimecres

La sèrie de TV3 ‘La Riera, que té com a escenari natural la comarca del Maresme, dedica el capítol d’aquest dimecres a una fira de promoció de productes alimentaris maresmencs de qualitat. En el capítol apareixen productors i artesans que participen en el projecte d’artesania alimentària “Productes de la Terra-Maresme” impulsat pel Consell Comarcal del Maresme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

La trama del capítol està centrada en una nova línia de comercialització de càtering que el xef i la cuinera del restaurant Can Riera, en Sergi i la Maribel, han de presentar en unes jornades gastronòmiques organitzades pel Consell Comarcal del Maresme.

TV3 va demanar la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme per tal d´organitzar una fira de productes alimentaris de qualitat que servís de plató per al rodatge d´aquest capítol de la Riera. Aprofitant que el Consell, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està treballant en el projecte “Productes de la Terra – Artesania Alimentària” i una de les actuacions que promou és donar a conèixer els productes de qualitat que es fan al Maresme a través de la seva participació en fires i desgustacions, es va fer la fira fictícia que apareixerà en el capítol d’aquest dimecres.

En aquest certamen exposen els seus productes els següents establiments: Forn de Pa Can Puig (Arenys de Munt); L’Anxoveta (El Masnou); Casa Graupera (Mataró); Horta Marré (Sant Andreu de Llavaneres); Can Martri S.L (Sant Cebrià de Vallalta); Sauleda Pastissers (Sant Pol de Mar); Melmelades Calada (Sant Pol de Mar); Cal Mexicà (Tordera) i Formatges Can Pujol S.L (Vilassar de Dalt).


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*