Uncategorized

Els botiguers de Mataró pronostiquen unes rebaixes d’estiu com les de l’any passat

Aquest divendres comencen les rebaixes d’estiu que s’allargaran fins el 31 d’agost. Els descomptes inicials seran del 40 i el 50% en molts casos segons apunten des de la Unió de Botiguers de Mataró (UBM), que agrupa a la majoria dels comerciants del centre de la capital maresmenca.

Aquesta entitat espera una campanya de rebaixes com la de l’any passat 2010, amb una concentració de la major part de les vendes durant les dues o tres primeres setmanes, quan encara hi ha sufients estocs i la majoria de compradors no ha marxat de vacances. És per això que la Fundació Comerç Ciutadà, a la que pertany Comerç Mataró Centre, ha
proposat la reforma de la Normativa Reguladora de les Rebaixes
Estacionals, per tal d’escurçar-ne el període, retardant el seu inici
fins a finals de juliol o a primers d’agost en el cas del períodes de
descomptes estivals.

Coincidint amb el període d’inici de rebaixes d’estiu la Unió de Botiguers de Mataró ha fet una crida a l’acompliment estricte de la normativa. En aquest sentit la UBM recorda a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora d’ells.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*