Arbúcies Economia Portada

Arbúcies crearà una marca de turisme pròpia

Entrada a la població d'Arbúcies

La primera taula participativa de turisme d’Arbúcies ha acordat la creació d’una marca de turisme pròpia que també englobaria la zona del Montseny. La primera trobada s’ha celebrat de forma telemàtica a finals del mes de novembre -tot i que s’ha fet públic ara- i ha fixat com a principals objectius potenciar el turisme sostenible, actiu i familiar i promocionar la zona d’autocaravanes del municipi segons un comunicat de l’Ajuntament.
L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, explica la importància del turisme de quilòmetre zero:

“El turisme de proximitat és ja el present a la Vall d’Arbúcies, al parc natural del Montseny. Però el que pretenem ara amb aquesta taula de turisme que hem engegat és encara dinamitzar-lo més i consolidar-lo. Penseu que a tres hores de cotxe tenim a uns 10 milions de persones. El que pretenem és, d’acord amb tots els actors i les empreses del món del turisme, adreçar-nos a tota aquella gent que li interessi el patromini natural, cultural, arquitectònic, històric, gastronòmic i el patrimoni de producte de quilòmetre zero”.

La primera taula participativa de turisme d’Arbúcies formada per més de 15 professionals del sector de la restauració, l’hostaleria i les activitats vinculades al turisme. Les diferents aportacions passaran a formar part del Pla estratègic de turisme que actualment s’està redactant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*