Uncategorized

El Conseller Pelegrí demana en una visita al Mercar de Flor i Planta Ornamental de Catalunya la unitat del sector

El Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de
Catalunya, Josep Maria Pelegrí, ha visitat aquest dimecres el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya. El Conseller s’ha reunit amb la Junta Rectora, que li ha exposat diversos temes d’actualitat que afecten directament a l’entitat, al sector i també a la comarca del Maresme, com el projecte de la Ronda del Baix Maresme o l’existència de dos mercats majoristes de flor i planta a la província de Barcelona.

En declaracions als mitjans de comunicació, Pelegrí ha fet una crida des de l’administració a la unitat del sector de la flor i la planta ornamental ja que “a Europa es valoren molt més les organitzacions professionals que estan unides”. El Conseller ha fegit que “en la mesura que el sector estigui unit tindrà més força i capacitat de defensa davant del món globalitzat que vivim”.

Pel que fa al projecte de la Ronda del Baix Maresme, contra el qual el Mercat va presentar al·legacions, el Conseller ha emplaçat “a fer la recerca del consens per poder fer aquesta infraestructura de manera còmoda i acceptada per tothom”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*