Cultura Lloret de Mar Portada

Lloret presenta una nova edició del festival SOM de Mar

Som de Mar Presentació

L’Ajuntament de Lloret de Mar i la promotora U98 Music han presentat, des de l’Antiga fàbrica Damm de Barcelona, el cartell de l’edició 2021 del festival SOM de mar. El festival ha fet pública la programació d’una edició que se celebrarà del 19 al 28 d’agost als jardins de Santa Clotilde.
El festival SOM de Mar va néixer aquest estiu en plena pandèmia de Covid-19. La primera edició es va celebrar malgrat la situació sanitària; enguany, la segona edició se celebrarà entre el 19 i el 28 d’agost als jardins de Santa Clotilde. El SOM de Mar 2021 s’ha presentat aquest divendres a l’Antiga fàbrica Damm. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Lloret de Mar Jaume Dulsat; el diputat i regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg i representants de les entitats implicades en el festival.
La segona edició del festival compta amb noms com el de Pasión Vega, la cantautora Marina Rossell, el cantant de pop David Otero, Carlos Sadness, Maria José Llergo, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, el grup familiar Xiula o el tribut a Pink Floyd de The Other Side. El director del festival, Carles Gilibets, s’ha mostrat molt content i esperançat de poder anunciar una nova edició. “Poder presentar el cartell amb artistes i noms més que representatius de diferents estils musicals, en aquests moments difícils pel sector cultural, és un alè d’esperança per mirar al futur amb optimisme i treballar entre tots per demostrar que la cultura és segura”, ha dit Gilibets.

Una segona edició marcada per la pandèmia de Covid-19

Tal com ja va succeir a la primera edició del SOM de Mar, enguany els concerts també s’hauran d’adaptar a les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, es preveu que l’aforament es redueixi fins a 600 persones per concert. A més, l’edició del 2021 aposta, un any més, per l’oferta gastronòmica de proximitat. És per això que els jardins de Santa Clotilde oferiran també una àmplia varietat de productes dels restaurants i bars de Lloret de Mar.
Les entrades per al SOM de Mar ja es poden comprar a la pàgina web del festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*