La Selva Portada Societat

La Selva participa a la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus amb la Ruleta dels Envasos

La Ruleta dels Envasos, un projecte del Consell Comarcal de la Selva. Foto: Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva participarà de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb la Ruleta dels Envasos, una iniciativa per a sensibilitzar de la importància del reciclatge. És per això que s’organitzaran diferents esdeveniments municipals relacionats amb aquesta temàtica.
El lema de la Ruleta dels Envasos és “Tu què generes… residus o matèries primeres?”. Es tracta d’una aposta per un element lúdic i informatiu destinat a ensenyar d’una manera diferent com es fa i quins avantatges té el reciclatge dels envasos. En aquest sentit, els participants tindran l’oportunitat d’aprendre tota una varietat d’articles reciclats, reciclables i recicladors; alguns dels quals també tenen nom o  lema propi de la comarca. D’aquesta manera, les persones que s’apropin a la Ruleta dels Envasos podran aprendre sobre el reciclatge de forma lúdica.
En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, la Ruleta serà present a un total de cinc municipis. A Blanes hi serà de dilluns 23 a divendres 27 de novembre, cada dia de les 10h a les 13h en un barri de la població diferent; a Sant Hilari Sacalm, hi serà el diumenge 22 de novembre, al mercat setmanal de les 10h a 13h; a la població de Maçanet de la Selva hi serà el dimecres 25 de novembre, al mercat setmanal de 10 a 13h; a la població de Vidreres, la Ruleta dels Envasos hi serà el dijous 26 de novembre al mercat setmanal de les 10 a les 13h; finalment, a Hostalric hi serà el divendres 27 de novembre, davant el Bon Preu de 10 a 13h.

Presentació simultània de La Portanoves a Caldes, Hostalric i Sils

Paral·lelament, el Consell Comarcal de la Selva presentarà a Caldes, Hostalric i Sils la campanya de “La Portanoves Porta a Porta”. Es tracta d’un projecte destinat a informar els vilatans de les tres poblacions de la recollida de residus porta a porta, que s’hi implementarà ben aviat. En aquest sentit, La Portanoves està destinada a mantenir informats els ciutadans i ciutadanes de les poblacions de Caldes de Malavella, Hostalric i Sils del compte enrere cap a la innovació municipal de la recollida de residus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*