Arbúcies Portada Societat

El castell de Montsoriu amplia el número de visites guiades

Castell de Montsoriu. Foto: CC Selva

El castell de Montsoriu -situat entre Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu- ampliarà les visites guiades els mesos d’octubre i novembre. Ho ha avançat el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, durant la presentació de la campanya de tardor del castell. De fet, els mesos de tardor representen la temporada alta per al castell selvatà juntament amb la setmana santa.
I és que la represa de les visites guiades al juliol després de la interrupció de les mateixes pel confinament, ha estat un èxit, destaquen des del patronat. Les visites guiades també s’han incrementat durant el mes de setembre i el primer cap de setmana d’octubre, amb l’aforament del grups guiats al complet.
Els dijous i els divendres de tardor, el castell obrirà de deu del matí a tres de la tarda, si bé la venda d’entrades finalitzarà una hora abans. El cap de setmana, l’horari serà de deu del matí a cinc de la tarda, també amb venda d’entrades una hora abans. Les visites guiades es faran els dissabtes i els diumenges al matí: a dos quarts d’onze del matí i a les dotze del migdia. Els dissabtes a la tarda es farà una tercera visita, que s’iniciarà  a dos quarts de quatre de la tarda.

Visites gratuites amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

El castell de Montsoriu també s’adhereix a les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren aquest proper cap de setmana. D’aquesta manera s’oferiran visites gratuïtes que es concentraran en un únic dia, concretament el dissabte 10 d’octubre. S’han programat un total de cinc visites guiades de franc i també es podrà accedir gratuïtament a fer la visita lliure al monument només el dissabte 10 d’octubre. El dilluns 12 d’octubre, dia festiu estatal, el castell també estarà obert.
Amb la reobertura al públic, el castell de Montsoriu va donar el tret de sortida a la desena temporada des de la seva obertura al públic el gener de 2011, després de vint anys d’obres de rehabilitació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*