Uncategorized

Sant Vicenç de Montalt obre el termini per l’adjudicació de les 5 guinguetes de la platja

Fins el proper 18 d’abril s’ha obert el termini del concurs per a l’adjudicació per a la instal·lació i comercialització de les 5 guinguetes de la platja de Sant Vicenç per a la temporada del 2011 amb possibilitat de pròrroga pel 2012.

La ubicació de les guinguetes i el seu preu de sortida juntament amb el de les gandules és: la situada davant del número 2 del passeig Marquès Casa Riera, 13.095 euros; la de davant del número 8 del passeig Marquès Casa Riera, 9.490 euros; la tercera estarà davant del número 22-23 del mateix passeig amb 7.430 euros i la número 4 estarà ubicada al davant del número 36, amb un cost de sortida de 9.490 euros. La darrera, al costat de la riera de la Gironella, tindrà un preu de sortida de 6.310 euros.

El Pla d’Usos 2011 de la Platja de Sant Vicenç contempla la instal•lació de les cinc guinguetes, que podran tenir una superfície màxima de 20 metres quadrats i una terrassa que no podrà superar els 100 metres quadrats. Cadascuna gestionarà 34 gandules que s’hauran de llogar al preu d’1 euro (empadronats) o de 3 euros (visitants), i hauran de disposar d’un lavabo químic públic.

Els equips de música s’ajustaran als usos de les guinguetes, admetent-se només música ambiental. Cal recordar que el 2009 el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va imposar una sentència de 100.000 euros a l’Ajuntament pel soroll que generaven dues guinguetes als veïns de la zona, que el 2004 van denunciar els horaris de tancament fixats llavors per a aquests locals d’oci nocturn a l’aire lliure, i també la seva situació legal.


Publicitat

El període d’activitat de les guinguetes compendrà de l’1 d’abril fins al 31 d’octubre de cada any i l’hora límit per deixar de servir serà les dotze de la nit excepte els divendres, els dissabtes i les vigílies festius, quan es podrà servir fins les 2:00 de la matinada. Per la Revetlla de Sant Joan i la vigília de Festa Major, l’horari de tancament serà com a màxim fins a les 4:00h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*