Uncategorized

El govern de Premià de Dalt informa de la feina feta els 4 últims anys

A menys de dos mesos de les eleccions municipals del 22 de maig, el govern de Premià de Dalt integrat per 9 regidors, 6 de Convergència i Unió, 1 del Partit Popular i 2 d’Esquerra Republicana de Catalunya ha editat una revista que recull el balanç de la seva legislatura del 2007 al 2011. La publicació ja s’està distribuïnt entre els veïns de la vila.

En la introducció del document de 20 pàgines de l’àlbum titulat “4 anys de feina. Des del 2007 teixint municipi”, l’alcalde Joan Baliarda (CiU) destaca com la crisi “ha marcat aquesta legislatura” i es remarca el fet que tot i això el municipi ha pogut disposar “d’un romanent d’1,7 milions d’euros” que s’ha destinat a diversos projectes.

La revista, que té el mateix format i tipus de paper reciclat que la revista municipal “La Pinassa”, subratlla la transformació del nucli antic del municipi amb la posada en marxa de l’Espai la Fàbrica (amb una inversió pública i privada de 26 milions d’euros) i el nou edifici de l’Ajuntament. Se n’inclouen també fotografies de l’evolució de les obres en aquest apartat i al llarg de tota la publicació, amb un total de més de 100 de diferents formats –possiblement ve d’aquí la qualificació d’àlbum al document─.

També es promociona l’obra de reforma integral del Barri Santa Maria Santa Anna- Tió, un projecte compartit entre Premià de Dalt i Premià de Mar, amb una inversió de 9,6 milions d’euros i el Pla municipal d’Habitatge, l’anomenat “Pla 500”.


Publicitat

Així mateix, també hi ha un espai a la revista pels projectes previstos per l’actual govern municipal, com l’espai Santa Anna, la mini deixalleria i la deixalleria mòbil, entre d’altres actuacions. Quant a l’àmbit social, el document recull el “Pla Educatiu Entorn”, la col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals de Mataró i les activitats programades en l’àmbit de la cultura, joventut i l’Educació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*