Uncategorized

Prop d’un centenar de treballadors de l’Ajuntament de Pineda es manifesten per reclamar que es compleixi el conveni col·lectiu

Prop d’un centenar de treballadors de l’Ajuntament de Pineda de Mar s’han manifestat durant l’acte d’inauguració de la nova biblioteca Manuel Serra i Moret per reclamar que es desenvolupin els acords signats en el conveni col·lectiu de 2009.

Així ho ha explicat a maresme360 Kilian Pérez, president del Comitè d’empresa de l’Ajuntament, que ha precisat que alguns d’aquests acords no suposen necessàriament un cost econòmic per al consistori i d’altres provenen de subvencions de la Diputació.

Pérez considera que la manifestació ha estat un èxit tenint en compte que, dels gairebé 300 treballadors que té l’Ajuntament de Pineda, un terç és plantilla interina o eventual i li costa molt manifestar-se “per por a perdre la feina tal i com està la situació” i una cinquantena forma part de la plantilla de la policia local (que no es poden manifestar si estan de servei) a més dels càrrecs superiors.

El president del comitè d’empresa, d’altra banda, critica que l’Ajuntament no ha mostrat cap voluntat de negociar amb els representants dels treballadors. Pérez diu que estan disposats a ser flexibles en les seves demandes ja que entenen la delicada situació econòmica del consistori.


Publicitat

Sobre un comunicat emès per la Federació Comarcal del Maresme de la CNT que parla d’amenaces vers els treballadors Pérez no s’ha volgut pronunciar.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*