Uncategorized

Esquerra – La Garnatxa demanarà al Ple d’Alella la revisió de zones del transport públic del Baix Maresme

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya – La Garnatxa (ERC-LG) a l’Ajuntament d’Alella presenta una moció en el Ple d’aquest dijous que demana la revisió de la zonificació del sistema de transport integrat al Baix Maresme i també la millora del transport públic a la comarca.

La sessió plenària també debatrà una proposta d’Alcaldia per ratificar un acord de la Junta de Govern Local que aprova les bases i la convocatòria de subvencions per a les activitats de les entitats d’Alella per a l’any 2011. D’altra banda Alcaldia també presentarà una proposta sobre la concessió del títol de Fill Predilecte d’Alella a Francesc Ferrer i Guàrdia.

Un altre dels punts de l’ordre del dia és la proposta de la regidoria de sostenibilitat sobre aprovació de les bases per a la concessió d’ajuts agroambientals, el manteniment del paisatge i l’activitat agrària per a l’any 2011 i la seva convocatòria. Aquesta regidoria també presentarà dues propostes més: una sobre aprovació d’una nova ordenança reguladora del soroll i les vibracions i del mapa de capacitat acústica del municipi i l’altra sobre aprovació del pla municipal de prevenció d’incendis forestals 2010-2014.

A més, la regidoria de cultura també presentarà una proposta sobre aprovació del pla d’equipaments culturals d’Alella.


Publicitat

El Ple començarà a les 8 del vespre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*