Uncategorized

En marxa la quarta edició del Giramaresme

Aquest dilluns s’ha presentat al Calisay d’Arenys de Mar la quarta edició del Giramaresme, el concurs de música jove que organitzen les regidories de joventut dels Ajuntaments de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Arenys de Mar i Arenys de Munt. L’objectiu del concurs no és altre que donar una empenta als grups novells per tal de donar-se a conèixer arreu de la comarca.

Les inscripcions per a l’edició d’enguany començaran l’1 d’abril i es podran fer fins el 21 del mateix mes. Pasat aquest termini serà un jurat, del que formen part els torderencs Wantun, el grup barceloní Rosa Luxemburg i L’Oriol de Soweto (Gràcia), farà una selecció de 8 finalistes que participaran en 2 concerts, en els que el públic assistent serà l’encarregat d’escollir els 4 grups classificats. Aquests tocaran el divendres 3 de juny a Santa Susanna i els quatre restants ho faran el dissabte 4 de juny a Arenys de Munt.

Els 4 finalistes classificats dels concerts de semifinals participaran en un darrer concert, que es farà l’11 de juny a Calella, i on el públic assistent sera qui decideixi el guanyador del Giramaresme 2011.

El premi consistirà en una gira per diversos pobles de l’Alt Maresme, remunerada amb 4.000 euros. A més, tots els grups participants optaran a un concert de teloners, remunerat amb 300 euros. La participació és oberta a tots els grups amb residència al Maresme que no tinguin un contracte discogràfic.


Publicitat

Els guanyadors del Giramaresme de l’any passat van ser els malgratencs La Bundu Band.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*