Uncategorized

La policia local i els comerciants de Malgrat es troben per buscar una solució a l’augment dels robatoris en els comerços

Els robatoris a establiments comercials de Malgrat de Mar han augmentat. Durant el passat any 2010 es van enregistrar 15 robatoris més que el 2009.

Per fer front a aquesta problemàtica, Policia Local, Mossos d’Esquadra i propietaris de comerços s’han trobat en una xerrada que va omplir de gom a gom el Centre Cultural de la població.

L’inspector de la Policia Local de Malgrat, Joaquim Martínez, ha detallat la tipologia dels fets delictius que s’han comès a la població durant el 2010 i ha explicat quines són les accions que porta a terme el cos policial per controlar la delinqüència.

Per Martínez l’objectiu és clar: posar-ho més difícil als lladres perquè s’ho pensin dues vegades a l’hora d’intentar un robatori. I per aconseguir-ho ha subratllat que la col·laboració entre Policia Local, Mossos d’Esquadra i comerciants és imprescindible.


Publicitat

Per la seva banda els Mossos d’Esquadra han donat als assistents una sèrie de consells de seguretat i prevenció i han repartit entre el públic un questionari d’autoevalució en matèria de seguretat. Els agents també han apel·lat a la solidaritat entre comerciants d’una mateixa zona per intentar identificar els pressumptes delinquents i han mostrat, a través de la projecció d’uns vídeos, els últims sistemes de seguretat i alarma per a establiments comercials.

A la part final de la trobada, el cap de la Policia Local malgratenca ha fet referència a la necessitat de la celebració del Fòrum de Seguretat de Malgrat de Mar, la data del qual encara està per determinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*