Uncategorized

Premià de Dalt construirà 20 pisos de protecció oficial en règim de lloguer

Aquest estiu es farà l’adjudicació de la construcció d’una promoció de 20 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a Premià de Dalt, els primers que es faran a la població. Així ho han acordat l’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda i el Secretari d´Habitatge i
Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, Carles Sala.

Els habitatges tindran entre 55,15m2 i 61,13m2 útils, tots amb 2 dormitoris. La presentació pública d’aquesta promoció es farà el proper 26 de març al migdia al pavelló poliesportiu municipal.

Aquesta actuació, que porta el nom “La Fàbrica 2”, forma part del Pla d´Habitatge Municipal conegut com a Pla 500, que desenvolupa l’Ajuntament de Premià de Dalt.

Licitació del CAP i els habitatges de dotació


Publicitat

La reunió entre l’alcalde de Premià de Dalt i el Secretari d´Habitatge va servir també per ratificar que l’obra de construcció del Centre d’Atenció Primària (CAP), a l’antiga escola Víctor Català, i els 30 habitatges de dotació al barri Santa Anna Tió ja està licitada i que només resta l’adjudicació de les obres. Això sí, només cal garantir el finançament.

Les vivendes de dotació són habitatges públics destinats a acollir de forma temporal a col·lectius de persones amb necessitats d’assistència o d’emancipació justificades en polítiques socials, com ara els joves, la gent gran, les dones víctimes de la violència de
gènere, els immigrants, les persones separades o divorciades que hagin
perdut el dret a l’ús de l’habitatge compartit o els sense llar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*