Economia Mataró

CiU de Mataró demanarà en el Ple d’avui que s’acceleri l’arribada de El Corte Inglés a la ciutat

Maqueta del centre comercial de El Corte Inglés a Mataró. Foto: Aj. Mataró

L’ordre del dia del Ple de l’Ajuntament de Mataró d’aquest vespre inclou una proposta de resolució del grup municipal de CiU per accelerar i finalitzar el procés d’instal·lació de El Corte Inglés a la capital del Maresme. Sobre aquest mateix tema els grups municipals del PSC, PPC, ICV-EUiA i ERC presenten també una proposta de resolució sobre la sentència que arxiva el cas de Can Fàbregas i facilita l’arribada dels grans magatzems a la ciutat.

Un altre dels temes estrella del Ple de Mataró d’aquest vespre és el cessament de les emissions de TV3 al País Valencià. Els grups municipals de la CUP, ERC, ICV-EUiA i CiU presenten una moció de suport a Acció Cultural del País Valencià (l’entitat que gestionava els repetidors clausurats) i de suport a les emissions de TV3 en aquesta comunitat. El Partit Popular per la seva banda presenta una moció en solitari sobre aquest mateix tema.

Pel que a les preguntes de l’oposició, el regidor no adscrit Paulí Mojedano preguntarà a l’equip de govern sobre el futur del projecte Mataró Marítim i el grup municipal de CiU preguntarà sobre el conflicte que s’ha originat aquesta setmana amb les escoles bressol municipals.

En el Ple d’aquest dijous també prendrà possessió del càrrec de regidora Montserrat Quijo Cortada i es nomenarà Peret fill predilecte de la ciutat de Mataró.


Publicitat

La sessió plenària començarà a les 7 del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*